Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Binanın karıninden süfliya doğru nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki veri birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek enseışını getirmektedir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki şahsiyet saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların nüshası da insanoğluın çokluğuna bakılırsa kabil başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek olduğu bağırsakin, mümkün olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek üzere önlem alınmaktadır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu keyfiyet muayene edilmelidir. 

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir cepheının açıkça olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kanatlar içinde onat yerlerde aksesuar ve Yangın Çıkış Kapısı hidrolik kapatıcı montajı karınin dayak plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir puan da, kaliteli bir yangın kapısının daha mürtefi bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Tamam yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı olumlu raporunun düzenınması bağırsakin en önemli adımdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolaylıkla ve dışarıya çın açılmalıdır.

Report this wiki page